top of page
foto stien.jpg

Mijn Verhaal

Hadden ze me vroeger verteld dat ik ooit op een dag zou uitgroeien tot een crazy baking lady?

Ik had het nooit geloofd.

Gebak & ik , ik genoot ervan & bewonderde al die mooie creaties. Maar nooit had ik gedacht dat ik op een dag zou dansen tussen al de taartdecoratie & patisserie.

Misschien heeft het altijd wel in mijn genen gezeten, mijn moeke Werchter was ook een home made baking queen, elk feestje verscheen er een biscuit om u tegen te zeggen.

Herinneringen vol nostalgie zijn het die namiddagen na school dat mijn bompa stopte op de weg naar huis bij de bakker, mij centen gaf & zei tegen de 8 jarige versie van mezelf, ga jij gauw binnen voor “3 broektessen met abrikoos ( beter bekend als de abrikozenflap) & kies zelf ook maar iet kind.

Die bakkerij was een plaats vol magie, waar ik mijn ogen uitkeek & toch altijd koos voor de klassieker der klassiekers de eclair.

 

Het is pas jaren later dat ik andere dingen leerde kennen de recepten komen & gaan in mijn keuken & er zijn die worden toegevoegd aan de club van blijvers.

Bakken werd een hobby & groeide uit tot een passie, op een moment weet je het, dit is het hier wil ik in verder!!

Zo ontstond het idee van stien bakt..! iedereen verdient zijn eigen uniek gebak! Reis door mijn site, geniet van wat je ziet, & vergeet je bestelling niet!

 

zoals Julia Child ooit zei:

‘a party without cake is just a meeting”

Zoete groeten

Stien xxx

bottom of page